11/02/2019

Kraft Fondene er ny sponsor til Mol/Sørum

I Kraft Fondene satser vi alt på ekte fondsforvaltning. Nå slår vi også et slag for ekte idrettsglede.

Gjennom samarbeidsavtalen med Norges Volleyballforbund ønsker vi å bidra til at det skapes enda mer ekte idrettsglede i Norge.

– Den idrettsgleden kan det fort bli volleyballen som skaper. Verdensenerne Christian Mol og Anders Sørum skal i år kjempe om medaljer i VM i Hamburg og neste år kan det bli edelt metall i OL i Tokyo. Vi gleder oss til å følge utviklingen deres videre, sier administrerende direktør i Kraft Finans, Sveinung Byberg.

Det er Kraft Fondene og Kraft Bank som sammen har inngått avtalen med Norges Volleyballforbund. Avtalen har en varighet på to år og strekker seg dermed til og med OL-sesongen 2020. I tillegg ligger det i avtalen en opsjon på ytterligere ett år.

– Vi er veldig fornøyd med å ha inngått et samarbeid med Norges Volleyballforbund. Dette er en avtale som jeg tror begge parter kommer til å dra nytte av, sier Byberg.

Volleyballforbundet er veldig fornøyd med avtalen de har inngått med Kraft Fondene og Kraft Bank.

– Jeg er veldig glad for at volleyballen skal spille på lag med Kraft Fondene og Kraft Bank. Som hovedsponsor for Mol/Sørum tar de et ekte eierskap til at Norge skal trone øverst på verdensrankingen de neste årene. Dette er et samarbeid som vi tror kommer til å begeistre mange, sier markedssjef i Norges Volleyballforbund, Iver Horrem.

Verdensenerne

Gjennom avtalen blir Kraft Fondene og Kraft Bank en av hovedsponsorene til Anders Mol og Christian Sørum. De to sandvolleyspillerne satte i fjor Norge tilbake på det internasjonale volleyballkartet. Det hele startet da duoen vant masterturneringen i Gstaad i midten av juli, men det stoppet ikke med den seieren og før sesongen var over rakk de å vinne ytterliggere fire turneringen, inkludert EM og verdensseriefinalen.

I dag er paret ranket som nummer én i verden og blant favorittene til å kjempe om gull i VM i Hamburg 2019 og OL i Tokyo neste år.

– VM er det store målet denne sesongen. Klarer vi semifinale og medaljer så er vi veldig fornøyd, men vi spiller selvfølgelig for gull. Vi er veldig glad for at Kraft Fondene og Kraft Bank er kommet inn som sponsor. Det gjør at vi nå endelig kan ha en trener på fulltid. I tillegg bidrar det til at vi kan gjennomføre de treningsleirene vi har behov for. Alt dette er viktig om vi skal fortsette å utvikle oss og dermed ta nye steg, sier de to verdensenerne.

Medaljefavoritt i VM

Det blir garantert god stemning under sandvolleyball-VM i Hamburg i sommer. Anders Mol og Christian Sørum er blant favorittene til å ta medalje og de vil få masse støtte fra norske fans på tribunene. Foto: FIVB

Forrige gang Norge hadde et par i verdenstoppen var for over 20 år siden. Den gange toppet Bjørn Maaseide og Jan Kvalheim verdensrankingen. Duoen ble verdensmestere gjennom å vinne verdensserien i 1995 og vant i tillegg EM i1994. Maaseide er i dag største eier og styremedlem i Kraft Finans og Kraft Bank. Førstnevnte selskap drifter Kraft Fondene.

I juli kan Mol og Sørum igjen gå i fotsporene til Maaseide/Kvalheim og bli verdensmestere når VM arrangeres i Hamburg.

Vi gleder oss til fortsettelsen og krysser fingrene for verdensenerne Mol og Sørum!