12/11/2018

Sparepengene dine trenger en personlig trener

Tunge løft krever fokus og lang trening. Filosofien er den samme i Kraft Fondene. Bjørn er en vinnerskalle som har løpt opp mange motbakker både i idretten og i næringslivet. Bli med på laget, så skal vi jobbe for å få sparepengene dine i form.

I Kraft-systemet gjør vi alltid ting helhjertet. Nå har vi bygget opp Kraft Finans som en nasjonal aktør innen formuesforvaltning og lansert Kraft Bank. Nå tar vi nok et steg med Kraft Fondene, som skal bli en ny norsk fondsleverandør tuftet på solide verdier og høye ambisjoner.

Ambisjonene strekker seg dithen at vi har som mål å bli et nytt norsk folkefond og samtidig en stor aktør på det nordiske fondsmarkedet. Vi skal skape et nytt finansielt eventyr.

For å lykkes med dette har vi tro på å være litt annerledes.

Vi skal tenke i egne baner. Lete der få andre leter. Og vi skal finne. Vi har tro på ekte intelligens, den som supplerer kunnskap og erfaring med magefølelse og teft.

Dette kaller vi ekte fondsforvaltning.

Dine drømmer er vårt mål

Alle drømmer vi om noe, og gjennom langsiktig planlegging er det mange drømmer som kan gå i oppfyllelse. Vi i Kraft Fondene har som mål å oppfylle drømmer.

Våre idrettshelter oppfyller drømmene sine gjennom trening. Hver dag, hver uke, hver måned, år etter år. Slik er det med økonomisk drømmer også. Sparepengene dine trenger trening – hver eneste dag. De kommer seg ingen vei med hvilepuls.

«Muskler bygges ikke over natten. Det gjør ikke en formue heller.»

Vi skal hver eneste dag trene sparepengene dine og jobbe knallhardt for at de vokser og en dag oppfyller drømmene dine.